Семейство Джаферович посрещнаха тазгодишните коледни празници далеч от България. Инфлуенсърската

...
Семейство Джаферович посрещнаха тазгодишните коледни празници далеч от България. Инфлуенсърската
Коментари Харесай

Жени Джаферович показа дупе за милиони, посреща Нова година далеч от България

Семейство Джаферович посрещнаха тазгодишните коледни празници надалеч от България. Инфлуенсърската двойка, както и децата им, са към този момент повече от седмица в слънчева Флорида. По всичко проличава, че Джаферович ще отбележат и Нова година в красивия щат.

Жени не стопира до споделя фотоси и сторита, от които разбираме, че са отседнали в къща, а не в хотел. Възможно е да са на посетители на близки другари или родственици, които живеят в Щатите. Разходки, шопинг и много плаж – това са част от заниманията, с които Джаферович запълват свободното си време в страната на неограничените благоприятни условия.

Виж още: Малък, зелен и разноглед: Елизабет от " Игри на волята " се похвали с нов член на фамилията

Празниците обаче наподобява не са се отразили на съвършената фигура на Жени. Джаферович показа в Instagram плажна фотография, на която ясно се виждат идеалните ѝ форми, за които поставя големи грижи. 

Припомняме, че Жени се подложи на абдоминоппластика, с която бе отстранена непотребната кожа в зоната на корема. Инфлуенсърката е казвала, че е имала терзания от тази част на тялото си и не съжалява за подхванатата процедура. От интервенцията тя се възвърне бързо, а две седмици след нея продължи с естествения си работен темп. Евгения поддържа тялото си и с много тренировки, както и съблюдава хранителен режим, който се е трансформирал в начин на живот, а не в диета. Ето за какво не сме сюрпризирани въобще, че Жени наподобява идеално и по време на ваканцията във Флорида.

Виж още: Друго си е да си магистър: Джулката разсъждава по настоящи въпроси, в Instagram не я разбраха 

Изображение: https://www.instagram.com/evgeniyadzaferovic/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР