Семейство Бекъм е една от най-влиятелните фамилии на Острова след

...
Семейство Бекъм е една от най-влиятелните фамилии на Острова след
Коментари Харесай

Виктория и децата на корицата на VOGUE. Къде е Дейвид?

Семейство Бекъм е една от най-влиятелните семейства на Острова след кралската. Ето за какво тяхната поява върху корицата на великобританския VOGUE не е изненадваща. Въпросът обаче, който всички си задават е, къде е Дейвид?

Виктория театралничи с четирите им деца на първата страница на новия брой на стилната библия. И формалното пояснение е, че от женското списание нямат навика да поставят мъже на корицата и това се случва извънредно рядко. За това пък той е до най-любимите си хора на страниците.

Пред VOGUE, Виктория споделя, че фотосесията за стилната библия има за цел да “отпразнува богатата и вдъхновяваща история на една от безконечните фешън икони… точно мен, Виктория Бекъм”. Ето за какво, тя снима и особено видео, в което демонстрира една своя по-различна страна.

Известната със своята въздържаност госпожа Бекъм се развихря пред камерата и е много закачлива. Тя се самоиронизира и даже се майтапи с някои от моделите си, които е основала през годините.

Двойката повдига завесата и проговаря за един доста мъчителен миг за семейството – слуховете, че двамата с Дейвид са пред бракоразвод. Виктория споделя, че двамата са събрали децата и са били повече от открити с тях.

“Виктория и Дейвид са доста откровени с децата си. Те ги събраха и разясниха пред тях тези ужасни и мъчителни клюки. Виктория бе безапелационна: Татко не е нечестивец!,” разкрива другар на фамилията. Той прибавя, че въпреки обществено звездите да се смеят на спекулациите, одобряват много персонално и съществено всички сходни клюки вкъщи.

Снимки може да видите ТУК!
Видео!

missbloom
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР