Семейство Адамс се завръща на голям екран в края на

...
Семейство Адамс се завръща на голям екран в края на
Коментари Харесай

Български фен на семейство Адамс може да озвучава продължението на филма

Семейство Адамс се завръща на огромен екран в края на октомври 2021 година, а един от българските фенове на основаните от Чарлз Адамс неповторими облици има шанса да стане част от семейството, озвучавайки роля в идната анимация. Това оповестиха от " Форум филм ".

A post shared by (@meettheaddams) on Sep 2, 2020 at 11:00am PDT

Търси се най-страшният, най-чудатият или най-странният и чалнат глас, на който е кадърен всеки участник.

Разрешено е потреблението на грим, костюми, атрибут и всичко, което може да " вкара участника във кино лентата " и да помогне за основаването на уместно въодушевление за реализирането на записа. Единственото, което ще се прави оценка, е гласовото показване. Ако участниците имат концепция за повече от една версия на репликата или репликите, които са избрали, са свободни да показват до 10 записа, с които да вземат участие.

A post shared by (@meettheaddams) on Oct 8, 2020 at 9:39am PDT

В " Семейство Адамс 2 " Мортиша, Гомес, Уенсди, Пъгсли и останалите емблематични членове на нетипичното семейство Адамс се оплитат в шантави завършения, в които имат комични срещи с редица нови, изумителни герои. Винаги оставайки правилни на себе си, семейство Адамс носят своята общоизвестна чудноватост, където и да отидат! Бъдете част от тях, запишете гласа си в историята.

A post shared by (@meettheaddams) on Oct 8, 2020 at 8:56am PDT
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР