Семейното наследство вдъхновява дълбоко лични дизайни в новата поредица на

...
Семейното наследство вдъхновява дълбоко лични дизайни в новата поредица на
Коментари Харесай

Ново шоу за дизайн, спрямо семейните ценности тръгва по HGTV

Семейното завещание въодушевява надълбоко персонални дизайни в новата поредност на HGTV " Разкритие " с присъединяване на дизайнерката и обичан водещ от телевизионни излъчвания на Warner Bros. Discovery - Вероника Валенсия. Семейната история, наследството и културата на притежателите на жилища ще бъдат ентусиазъм за всеки ремонт в най-новата поредност на HGTV - " Разкритие ".

 

В другите епизоди дизайнерката и майка на две деца Вероника Валенсия и нейният екип ще се срещат с клиенти, с цел да научат за фамилния им генезис и значими моменти от предишното им. За всеки план Вероника се съветва с генеалог, с цел да научи повече за културната еднаквост на клиентите си и основава табло за въодушевление в натурален размер, въодушевено от естетическите елементи на фамилната им история.

 

След това Вероника и нейният експертен екип, състоящ се от гуруто в дизайна Томи Раус, майстора строител Дейвид Болер и надарения художник Джошуа Смит, преобрзяват домовете, създавайки красиви и съвременни пространства, които почитат културното завещание на съответното фамилията. Произведения на изкуството и артефакти, вплитат персоналното завещание на притежателите на дома в цялостния дизайн. " Като дизайнер от мексикански и индиански генезис, културата и традициите постоянно са играли значима роля в живота ми ", споделя Вероника.

 

" Вдъхновена съм да опиша историята на едно семейство посредством дизайн в над 600 ремонта на домове и имам вяра, че откриването на корените ни може да окаже надълбоко въздействие върху всеки аспект от живота ни. ", споделя тя. В един от епизодите дизайнерката ще се срещне със семейство Билъпс, които копнеят за дом, който да чества корените и историята им. Вероника ще научи повече за западноафриканския генезис на фамилията и ще отдаде респект, като сътвори наследствена статуя, въодушевена от античните бенински бронзове.

 
По време на поредицата Вероника ще включи креативен наследствени детайли във всеки дом, в това число подпора за грамофонни плочи във винтидж жанр и витрина, цялостна със сантиментални предмети в чест на умряли близки. Тя ще обърне внимание и на скъпи фамилни фотоси и сувенири, които са били съхранявани преди този момент, с цел да възобнови връзката на всяко семейство с предците им. Нов епизод се излъчва всяка сряда от 22:00 часа по телевизионния канал за дома  HGTV.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg