Семейните забавления на открито предлагат невероятна възможност за създаване на

...
Семейните забавления на открито предлагат невероятна възможност за създаване на
Коментари Харесай

Семейни забавления, които да организирате на открито

Семейните занимания навън оферират невероятна опция за основаване на специфични мемоари и свързване с околните ви. Те освен ви разрешават да избягате от ежедневната рутина и напрежението, само че и да се насладите на природата посредством занимания на пресен въздух.

В тази публикация ще ви представим няколко хрумвания за фамилни занимания навън, които можете да организирате:

Пикник в парка

Идеалното фамилно развлечение навън е пикник в парка. Изберете красиво място под дърветата, опънете завивка и се наслаждавайте на храната и компанията на околните ви. Можете да подготвите разнородни неща за ядене като сандвичи, плодове, закуски и питиета. Играйте на настолни игри, футбол или фрисби и създайте незабравими мемоари със своите обичани хора.

Екскурзия до естествен парк

Природните паркове оферират голям брой благоприятни условия за разнообразни интензивности. Разходете се по пътеките, научете повече за растителния и животинския свят, направете пикник на площадките за барбекю или просто се насладете на хубостта на природата. Изберете естествен парк, който предлага интензивности, подобаващи за възрастите на всеки един от членове на фамилията ви.

Къмпинг в гората

Къмпингът е отлично фамилно развлечение, което ви дава опция да прекарате време дружно и да се насладите на прекарването в природата. Организирайте къмпинг в горска област, където можете да поставите палатки, да запалите огън и да се научите да приготвяте храна навън. Разгледайте околната природа, играйте на настолни игри и разказвайте истории към къмпинг огъня.

Велосипедни разходки

Използвайте прелестната опция да се насладите на велосипедни разходки с цялото семейство. Изберете място, където можете да карате на колела безвредно и в удобни условия. Това може да бъде велоалея, парк с велосипедни пътеки или пътека в гората. Карането на колелета освен ще ви помогне да бъдете дейни, само че и да се насладите на природата и красивите гледки по пътя.

Спортни игри на плажа

Ако сте покрай морето или езеро, отидете на плаж и организирайте фамилни спортни игри. Можете да играете волейбол, футбол, плажен тенис или каквото друго ви хрумне. Вода и пясък са идеални за развлечение, като в същото време ви дават опция да се освежите и насладите на слънцето.

Открити кино вечери

Изнесете кино прекарването навън, като организирате кино вечери в градината, на терасата или в двора. Постелете завивка, наредете комфортни възглавнички и пуснете обичания филм на огромния екран. Подгответе пуканки, сладкиши и питиета и се на сладете на филмовото преживяване.

Ботаническа градина или зоопарк

Посещението на ботаническа градина или зоопарк може да бъде вълнуващо и просветително прекарване за цялото семейство. Разгледайте разнообразната растителност и скотски типове, научете повече за тях и прекарайте качествено време дружно.

Риболов

Риболовът е прелестно фамилно развлечение, което ви дава опция да се насладите на спокойствието и природата към водата. Отидете до река, езеро или морския бряг и се пробвайте да уловите риба дружно.



Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР