Семейните и професионалните неволи на трима софийски майстори, поднесени по

...
Семейните и професионалните неволи на трима софийски майстори, поднесени по
Коментари Харесай

Свеж хумор и майсторски неволи в премиерния сериал „Много мой човек“ по NOVA

Семейните и професионалните несгоди на трима софийски майстори, поднесени по доста занимателен метод, ще подсигуряват положителното въодушевление на феновете тази пролет в премиерния сериал на NOVA – “Много мой човек “. Заредени със смях и завършения, сюжетите на комедийната поредност провокират основните герои да се трансфорат от изпечени хитреци в положителни съпрузи, татковци и синове.

„ Много мой човек “ е комедиен сериал за цялото семейство, който наблюдава живота на трима майстори. Мирослав, в чиято роля влиза обичаният български артист с харизматично лъчение и афинитет към комедията Башар Рахал, е закостенял и щастливо женен мъж. Виктор (Юлиян Малинов) е обезверен, тъй като се развежда, а Петър (Калоян Катинчаров) е мощно мечтан ерген. Покрай в никакъв случай несвършващите поправки, с които са заети, момчетата от симпатичната бригада осъзнават, че най-спешна е потребността да ремонтират връзките в личните си фамилии.

Свежият комизъм в „ Много мой човек “ е отдаден на настоящи тематики от живота в България през днешния ден. Той е предизвикан и от метода, по който се оправяме със стресиращото всекидневие, свързвайки в себе си късчета от предишното, убеждения от сегашното и фантазии за бъдещето. В комичното по едно и също време се преплита и по-дълбока човешка нотка, която прави сцените освен занимателни, само че от време на време вълнуващо откровени и мъдри. Поредицата споделя история за фамилията и любовта на всяка възраст, а облиците са близки до действителния живот и няма да оставят публиката безучастна.

В функциите на тримата майстори феновете ще видят актьорите Башар Рахал, Юлиян Малинов и Калоян Катинчаров. Към тях ще се причислят и Петя Силянова, Деси Моралес, Михаела Павлова, Ели Колева, Иван Петрушинов, Сотир Мелев, Виктор Чепилев, Анастасия Левордашка, Антон Колев, Яна Божанин, Патрисия Господинова и доста други. Продуцент на „ Много мой човек “ е Краси Ванков („ Hidalgo Productions “), а режисьор е Боя Харизанова. Сценарият е дело на Иван Ангелов, работил по всички сезони на комедийния сериал „ All Inclusive ”, поредицата „ Етажна благосъстоятелност “, както и хитови излъчвания, измежду които “Като две капки вода “ и „ С Рачков всичко е допустимо “. По основаването на сюжета на „ Много мой човек “ работи и Здрава Каменова. Оператор на сериала е Борис Луканов, а композитор на музиката – Марио Балтаджиев.

Тримата майстори ще се изправят пред редица провокации в опит да ремонтират освен обектите, само че и личния си живот. Ще съумеят ли и какви трансформации ще претърпят героите, не пропускайте да видите в премиерния сериал „ Много мой човек “ тази пролет по NOVA.

Актуална информация за „ Много мой човек “ може да откриете във и на сериала.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР