Семейната разправия между известния певец Орхан Мурад и бившата му

...
Семейната разправия между известния певец Орхан Мурад и бившата му
Коментари Харесай

Орхан Мурад и Шенай в битка за децата

Семейната препирня сред известния артист Орхан Мурад и някогашната му брачна половинка Шенай продължава. Двамата по този начин и не съумяха да се схванат след развода, а сега сред чука и наковалнята са двете им дъщери – огромната Александра и тийнсензацията Сузанита.

Момичетата мъчно одобриха развода на родителите си , а по-късно и последвалото сватбено празненство на изпълнителя и новата му възлюбена Камелия Добрева, писа Галерия.

Според осведомени Александра, която подари Орхан и Шенай с внуче през предходната година, схваща родителите си. Контактува с тях по-рядко отпреди, само че ги държи в течение – по какъв начин е бебето, тя и половинката й. За разлика от Сузанита, която в припадък на гняв атакува татко си посредством обществените мрежи. Обидите и острите мнения, които насочи младата певица бяха ориентирани към сегашната жена на Орхан. „ Не може да стъпи на дребния пръст на майка ми “, съобщи русокоската, която по-късно изтри профила си, а понастоящем той е възобновен, само че с изчезнали контакти.

Общува най-вече с приятеля си – националния рекордьор по мятане на копие Марк Славов.

„ Каквото и да става, не забравяй, че постоянно ще съм до теб “, написа момчето в уебпространството, отбелязвайки Сузанита.

Тя от своя страна показа кратичкото: „ Обожавам те! “ .  Двамата живеят във Финландия, отскачат до България относително постоянно, само че даже във времето, когато са тук момичето не е основател на срещите с татко си.

Категорично отхвърля да вижда Камелия. Сестра й Александра също застава на страната на Шенай – сходно на Сузанита не желае големи фамилни сбирки .

Конфликт в фамилията се заформи по повод и на парцелите. След като не съумяха да поделят мезонета в Пловдив, Шенай и Орхан бяха принудени да го продадат.

И макар че първичната концепция била някогашната госпожа Мурад да живее там, това бързо се трансформирала откакто споделила новината, че сходно на Сузанита ще напусне страната. В момента тя живее в Германия. Никой, даже околните й, не подозираха какво я е отвело зад граница – става известно, че е било нова обич .

След раздялата с Орхан Шенай работи като таксиметрова шофьорка, по-късно бе част от брокерска компания, а най-после изкарваше парите си с почтен труд в италиански ресторант . Със средства тя е подпомагала фамилния бюджет.      
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР