Семейната психоложка Мишел Дивейни описа признаците на мъжката изневяра и

...
Семейната психоложка Мишел Дивейни описа признаците на мъжката изневяра и
Коментари Харесай

Психоложка описа признаците на мъжката изневяра

Семейната психоложка Мишел Дивейни разказа признаците на мъжката невярност и изясни по какъв начин да разберем, че сътрудникът живее в две фамилии. Тя описа за това в своя блог.
Дивейни изясни, че мъжете стигат до второ семейство, тъй като връзката с любовницата им може да прерасне в освен това от просто интимна връзка, само че и не желаят да се откажат от брачната половинка си, тъй като са привикнали с избрана връзка. Според психоложката рано или късно дамата, която е излъгана, стартира да усеща, че нещо не е наред. "Не е мит, че дамите имат шесто възприятие, те са длъжни да открият машинация. Друг въпрос е по какъв начин да се съберат доказателства ", сподели тя.
"Един от признаците на невярност може да е желанието да пази телефона си ", споделя Дивейни. Ако той се опасява да го остави без контрол или му зададе комплицирана ключова дума, тогава най-вероятно крие нещо ". Специалистът счита също, че в случай че сътрудникът е изневерил един път, тогава вероятността от нови връзки се усилва. "Драматично промененият метод на живот на колегата може да свидетелства за измяната ".
"Например, човек, който е привикнал да спи дълго заран през уикендите, може да стартира да се буди по-рано и да тръгне за незабавни бизнес срещи или срещи с другари. Обикновено измамникът става недоверчив и стартира нападателно да охранява територията си ", означи тя. "Нежеланието на мъжа да се появи с партньорката си на обществено място може да е доказателство за невярност. В отговор на въпроси къде е бил, може да последват експанзия и обвинявания към брачната половинка, че му устройва разпити ".
За тези, които се съмняват в лоялността на колегата си, Дивейни предлага да приказват намерено с него за възприятията си.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР