Селекция актьорски подправки, музикални изпълнения и завидна спортна дисциплина поднася

...
Селекция актьорски подправки, музикални изпълнения и завидна спортна дисциплина поднася
Коментари Харесай

Сълзи от смях и кулинарни изкушения в новата седмица на Черешката на тортата

Селекция актьорски подправки, музикални осъществявания и забележителна спортна дисциплинираност сервира “Черешката на тортата ” през идната седмица всяка делнична вечер от 20.00 ч. по NOVA .

В понеделник начало на кулинарното дерби слага певицата Нора Караиванова . Изпълнителката смайва участниците освен с музикални качества, само че и с готварски заложби. За своята вечер Нора залага на 5-степенно меню - микс от зелени салати, три типа разядки, предястие, изкусително главно ядене и изтънчен десерт угаждат на капризите на небцето. Уютната атмосфера, вкусните ястия и музикалното предизвикателство на надарената стопанка се грижат за положителното въодушевление на звездните посетители.
 Нора Караиванова NOVA
Във вторник за кулинарен дебют се готви актьорът-комедиант Ники Станоев . Той придвижва заразителното си възприятие за комизъм в кухнята. Ники обича изобилието от усети, само че пази специфичен хранителен режим - гостите ще опитат класическа салата с ексцентрични подправки, таратор от авокадо, разядки, бургери и потребен десерт. Ястията, които подготвя артистът, са по предписания от неговия хранителен режим. Участниците се любуват на разнородни усети, забавни истории, а изненадата на вечерта са персоналните дарове, готови от домакина.
 Ники Станоев NOVA-->
Третият хазаин в кулинарната седмица – водещата на Спортните вести на NOVA Виолета Асенова , е последовател на обичайна кухня. Тя ще смае гостите с обичани гозби от детството, а менюто й включва богата салата, типичен пълнени гъби, таратор със специфична добавка, мусака със модерна презентация и лек домашно подготвен десерт. Вечерта е изпълнена с обилие от смях, ведро въодушевление и арт изненади.
 Виолета Асенова NOVA
В четвъртък за зрелище в кухнята се готви красивата и харизматична актриса Силвия Петкова . За своето меню, тя залага на свежи и пресни артикули - витаминозна салата с кокосови стърготини, домашно приготвена питка по остаряла бабина рецепта, главно ядене от пресни картофи и пиле и обичаната на всички бисквитена торта. Топлата домашна атмосфера, приятните диалози и ексцентричната изненада подсигуряват сполучливия свършек на вечерта.
 Силвия Петкова NOVA
Седмичният кулинарен маратон ще закрие музикантът Краси Тодоров , който ще предложения гостите си на вечеря измежду природата. Менюто, приготвено в полеви условия, включва брускети с риба звук, халуми, два типа салата, прясно уловена риба и здравословни бананови палачинки. Чист въздух цялостни дробовете, вкусни ястия засищат стомасите, а песните край огъня са същински балсам за душата на участниците.
 Краси Тодоров NOVA
Кой от участниците в кулинарното дерби ще завоюва плакета на началник Иван Манчев следва да разберете идната седмица по NOVA.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР