Селекционерът Пламен Константинов ще даде дълга почивка на волейболните национали

...
Селекционерът Пламен Константинов ще даде дълга почивка на волейболните национали
Коментари Харесай

Плажове и сватба за волейболните национали

Селекционерът Пламен Константинов ще даде дълга отмора на волейболните национали след края на Лигата на нациите . Играчите ще се изправят против Иран, Германия и Южна Корея в Техеран този уикенд, а по-късно ще излязат в заслужена почивка. Тя ще стартира на 26 юни, когато отборът ще се завърне от последния шампионат в Иран, а последният им почивен ден ще бъде 15 юли.

На 16 юли волейболистите започват подготовката си за международното състезание в София, където ще изкарат една седмица. На 23 юли националите не престават лагера си, само че на Белмекен. Той ще продължи там до 11 август, а на 13 август отборът се придвижва във Варна, където ще бъде и първата фаза от международното състезание.

България е в група с Полша, Куба, Иран, Пуерто Рико и Финландия . Другата група в страната ни ще изиграе мачовете си в Русе. В " Арена Булстрад " сили ще премерят Бразилия, Франция, Канада, Холандия, Китай и Египет.



И до момента в който огромна част от националите към този момент са възнамерявали почивките си край морето, сътрудника им Добромир Димитров възнамерява женитба. Той ще мине под венчилото с красивата си половинка Мис България 2013 Нанси Карабойчева на 27 юни (сряда) в Пазарджик.

BGvolleyball.com
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР