Селекционерът на Уелс Райън Гигс призна, че отборът се намира

...
Селекционерът на Уелс Райън Гигс призна, че отборът се намира
Коментари Харесай

Райън Гигс призна, че Уелс е в неизгодна ситуация

Селекционерът на Уелс Райън Гигс призна, че тимът се намира в неизгодна обстановка в квалификациите за Евро 2020 след вчерашното проваляне от Унгария, което бе второ следващо за "драконите ".

Полуфиналистът от последното Европейско състезание загуби с 0:1 в Будапеща и остава с три точки от първите си три мача, като към този момент изостава с цели шест от водача Унгария.

Развоят на вчерашния дуел можеше да бъде и друг, само че звездата на отбора Гарет Бейл пропусна отлична опция за гол при резултат 0:0.

"Разочарован съм, макар че не мога да желая повече откъм предпочитание. Момчетата дадоха всичко от себе си, само че и в двата мача (б.а. загубата от Хърватия с 1:2) създадохме положения, само че не ги вкарахме. Дали е въпрос на централизация или качества, само че да вкараме единствено един гол в двата мача е неуместно ", разяснява Гигс след срещата.

"Сега би трябвало да спечелим множеството от оставащите си мачове. Все отново сме изиграли мач по-малко. Трябва да тръгнем нагоре в класирането и мисля, че всички тимове ще губят точки. Вече подвластен и от резултатите на другите, само че значимото за нас е да стартираме да печелим ", добави треньорът на Уелс.

За Уелс следва домакинство на Азербайджан на 6 септември, до момента в който в идващия си мач Унгария приема Словакия на 9 септември. /БГНЕС
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР