Селекционерът на световния шампион Франция - Дидие Дешан, получи неприятна

...
Селекционерът на световния шампион Франция - Дидие Дешан, получи неприятна
Коментари Харесай

Световен шампион ще пропусне остатъка от Евро 2020

Селекционерът на международния първенец Франция - Дидие Дешан, получи неприятна вест в разгара на европейското състезание. Той няма да разчита повече на един от значимите си футболисти - дясното крило Усман Дембеле. 24-годишният състезател на " Барселона " се контузи при равенството 1:1 с Унгария в събота. Той влезе като запаса в 57-ата мин., а в 87-ата напусна с болки в дясното бедро. При прегледите се оказа, че мускулната контузия ще извади Дембеле от игра от три седмици до 6 седмици. Испанското радио " Кадена Сер " даже предвижда, че футболистът може да отсъства два месеца и по този начин ще пропусне старта на новия сезон за " Барселона ".

Усман Дембеле вече напусна лагера на френския народен тим и дори започна лятната си отмора. Дешан няма право да вика нов футболист на мястото на отпадналия.

Следващият (и последен) мач на Франция от група F е в сряда против сегашния европейски първенец Португалия. Това е и повтаряне на финала на Евро 2016, когато португалците завоюваха с 1:0. Сега и двата отбора се нуждаят от победа, с цел да си подсигуряват сигурно място на 1/8-финалите, без да зависят от другия мач - сред Германия и Унгария. 

 

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР