Селекционерът на Швейцария Владимир Петкович е уверен, че победата над

...
Селекционерът на Швейцария Владимир Петкович е уверен, че победата над
Коментари Харесай

Петкович: Вярвам, че победата над Турция ще бъде достатъчна за класиране напред

Селекционерът на Швейцария Владимир Петкович е убеден, че успеха над Турция с 3:1 ще бъде задоволителна за класирането на неговия отбор за етапа на елиминациите на UEFA EURO 2020™.

Швейцарците приключиха трети в група А с 4 точки и би трябвало да изчакат развръзката в останалите групи, с цел да схванат дали ще се класират за осминафиналите като един от четирите най-хубави трети в групите.

"Изиграхме добър мач, само че не и съвършен. Целта пред нас остава класиране за осминафиналите и имам вяра, че тази победа ще е задоволителна, само че ще би трябвало да изчакаме и другите мачове ", разяснява Петкович.

"Създадохме доста обстановки за гол, можеше да се оправим по-добре в отбрана при гола на Турция, само че като цяло съм удовлетворен. Промених някои неща в схемата на игра и изненадахме турците.

Утре за четвърти път ще сменяме часовата зона, а това не е по никакъв начин добре за възобновяване. Принудени сме да пътуваме доста и да променяме толкоз доста неща, само че съм удовлетворен от реакцията на момчетата ", сподели още Петкович.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР