Селекционерът на Швейцария Мурат Якин беше много щастлив от победата

...
Селекционерът на Швейцария Мурат Якин беше много щастлив от победата
Коментари Харесай

Мурат Якин: Поучихме се от грешките си

Селекционерът на Швейцария Мурат Якин беше доста благополучен от успеха на неговия отбор над Испания. Това е втори следващ триумф за “часовникарите ” след този над Португалия през юни. По този метод тимът се измъкна от последното място в групата си в Лигата на нациите. 

“Бяхме чудесно проведени, а головете паднаха в най-подходящите моменти. Научихме доста от грешките в предходните си мачове. Започнахме мощно и това ни оказа помощ да стигнем до този резултат ”, разяснява Якин. 
 Испания се пропука на собствен терен и в този момент би трябвало да бие Португалия като посетител Испания се пропука на собствен терен и в този момент би трябвало да бие Португалия като посетител
“Поздравявам футболистите, тъй като не е елементарно да победиш Португалия и Испания. Целта ни е да продължим да прогресираме. Жалко е, че Аканжи ще пропусне идващия мач поради наказване. Трябва да го заместим по най-хубавия метод. Сега значимото е да се подготвим оптимално ”, добави наставникът на “кръстоносците ”. 
 Луис Енрике: Не помня мач с толкоз механически брак Луис Енрике: Не помня мач с толкоз механически брак
Швейцария ще завърши акцията си в шампионата с домакинство на Чехия. Дори тъждество ще е задоволително за състава на Мурат Якин, с цел да резервира мястото си в Лига “А ”.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР