Селекционерът на Нидерландия Луис ван Гаал отново показа чепатия си

...
Селекционерът на Нидерландия Луис ван Гаал отново показа чепатия си
Коментари Харесай

Ван Гаал скастри нидерландските медии преди 1/8-финала срещу САЩ

Селекционерът на Нидерландия Луис ван Гаал още веднъж сподели чепатия си темперамент по време на диалог с медиите преди дуела със Съединени американски щати от 1/8-финалите на Световното в Катар. Той разкритикува нидерландските медии за рецензиите по адрес на тима.

„ Съединени американски щати е тим с доста сила, само че ние ще създадем всичко допустимо, с цел да ги победим. Те се развиват бързо и имат доста играчи в топ клубове от Европа. Съединени американски щати са съвършен образец за добър отбор. Има национални тимове, които имат доста положителни характерности, само че не са добър тим. Това е тим с визия, изпълняващ доста добре проекта, който има “, съобщи Ван Гаал по отношение на противника на „ лалетата “.

По отношение на рецензиите той съобщи: „ През 2014 година бе същото. Медиите бяха извънредно отрицателни. Сега още веднъж. Аз и играчите обаче сме привикнали с това и продължаваме по нашия път. Ако би трябвало да имам вяра на нидерландските медии, в никакъв случай няма да станем международен първенец “.

Той бе запитан дали има късмет да стане народен треньор на Белгия след Световното, като съобщи с усмивка: „ Белгия е доста красива страна с доста другарски настроени хора. Вече споделих в едно изявление, че в случай че станем първенци, предложения ще дойдат. Според нидерландските медии ние обаче няма по какъв начин да станем първенци. Ще забележим. Не пребивавам в предишното. Винаги върша проекти за бъдещето. Както аз върша такива проекти, в този момент и Белгия ги прави “.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР