Селекционерът на националния отбор по волейбол Пламен Константинов заяви след

...
Селекционерът на националния отбор по волейбол Пламен Константинов заяви след
Коментари Харесай

Пламен Константинов доволен от победата над Сърбия, но не и от играта на отбора

Селекционерът на националния тим по волейбол Пламен Константинов съобщи след трагичната победа с 3:2 над Сърбия, че отборът не е трябвало да губи четвъртия гейм. Този гейм коства и една точка повече за волейболистите в борбата за класиране на финалите на Световната лига.

" Доволен съм от успеха, само че не и от метода, по който играхме. Особено от метода, по който загубихме четвъртия гейм. Ако желаеме да бъдем един от най-хубавите тимове, не можем да губим такива геймове, тъй като нормално по този начин можем да загубим и мачовете ", сподели Константинов.

Според него отборът е имал удобна разлика, само че не е натиснал в самия край, с цел да завоюва още тогава.

Селекционерът показа и упованията си за дуела с Аржентина.

" Имаме доста сложен мач против Аржентина пред тяхната аудитория. Те ще се борят за всяка топка и ни чака толкоз сложен мач, колкото през днешния ден. Не мисля, че можем да вземем лесна победа. Вече загубихме един мач против тях ".


© fivb.org

Преди решителния мач с Аржентина българският отбор заема седмото място в Световната лига с 4 победи и 4 провали. Със същите индикатори са още - Белгия (4-о място), Русия (5-о), Полша (6-о) и Канада (8-о).

За да има късмет да влезе във финалната шестица, отборът на Константинов би трябвало наложително да завоюва против Аржентина. Двубоят е от 1:10 часа в нощта на неделя против понеделник.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР