Селекционерът на националния отбор по футбол на Сенегал Алиу Сисе

...
Селекционерът на националния отбор по футбол на Сенегал Алиу Сисе
Коментари Харесай

Сенегал може да останат без треньора си за Англия

Селекционерът на националния тим по футбол на Сенегал Алиу Сисе може да пропусне осминафиналния дуел на отбора против Англия от Световното състезание в неделя поради болест, написа британският вестник Daily Mail.

Сисе не се появи за наложителната конференция през днешния ден преди дуела от шампионата в Катар, а като причина бе изтъкнато заболяване. Според информациите, експертът е пропуснал и тренировката на сенегалския отбор в петък.

„ Той е болен от няколко дни “, съобщи помощник-треньорът Режис Богарт, който се яви на срещата с медиите дружно с третия вратар на тима Алфред Гомис.

„ Мога да потвърдя, че е болен и има лека температура по тази причина сме деликатни с неговата обстановка. Вчера ни остави да водим тренировката, само че имахме неговите указания към играчите. Надяваме се да може да пристигна и да бъде на пейката с футболистите. Сигурни сме, че ще бъде с тима “, разяснява експертът.

Англия е любимец в идния дуел, само че Богарт има вяра, че досегашните изненади на Мондиал 2022 могат да са ентусиазъм за Сенегал.

„ Това е мощно обръщение. Видяхме, че Камерун може да победи Бразилия, а Тунис може да победи Франция, тъй че знаем, че Сенегал може да победи Англия. Това е нашата цел “, съобщи Режис Богарт, представен от организация АП.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР