Селекционерът на националния отбор по футбол Красимир Балъков призова за

...
Селекционерът на националния отбор по футбол Красимир Балъков призова за
Коментари Харесай

Красимир Балъков: Иска ми се да играем футбол като Англия

Селекционерът на националния тим по футбол Красимир Балъков прикани за цялостно себераздаване на възпитаниците си в мача против Англия. Според него единствено по този начин отборът може да се опълчи против полуфиналиста от последното международното състезание.

" Моите играчи са наясно, че би трябвало да се показват на повече от 100% на следващия ден вечер. Ще бъда удовлетворен и благополучен, в случай че видя, че играчите ми дадат най-хубавото от себе си през всичките 90 минути ", сподели Балъков в навечерието на мача.
Двубоят на " Уембли " е в събота от 19 ч. и ще бъде излъчен директно по Българска национална телевизия 1. Националите се намират в неприятна серия, като с две равенства и две загуби са на дъното в група А от квалификациите за Евро 2020.

Балъков отличи положителната работа на Гарет Саутгейт отпред на Англия. " Това е футболът, който и на мен ми се желае да играем. Дай боже, след някоя друга година да достигнем равнището на Англия ".

Селекцинерът на България добави: " Сега обаче би трябвало да се съобразим с опциите си и да сме подготвени да противодействаме по най-хубавия метод на този динамичен, съвременен жанр на игра. Моментът е съвършен за момчетата, с цел да усетят защо тъкмо става въпрос ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР