Селекционерът на националния отбор на Швеция по футбол Яне Андерсон

...
Селекционерът на националния отбор на Швеция по футбол Яне Андерсон
Коментари Харесай

Селекционерът на шведските футболни национали Яне Андерсон е в отпуск до края на май

Селекционерът на националния тим на Швеция по футбол Яне Андерсон е пуснат в отпуск до края на май от футболната федерация на страната, която се бори с икономическите последствия от пандемията от COVID-19.

Ръководството на шведската централа краткотрайно понижи работното време и надлежно заплащането на общо 90 чиновници. Сред тях са старши треньорите на мъжкия и женския тим Яне Андерсон и Петер Герхардсон, както и техните помощници. Някои от тях са пуснати в отпуск.

Ръководството на федерацията съобщи, че " усеща своята отговорност за бъдещето на шведския футбол и тази мярка е взета, с цел да се спестят пари, нужни в общата рецесия ".

" Коронавирусната зараза ни визира по същия метод като всички останали, в това число стопански. Трябва да създадем всичко, което е по силите ни, и в точния момент в тази сложна обстановка, с цел да поддържаме активността си в дълготраен проект. Ние не знаем какъв брой дълго може да продължи това ",, сподели генералният секретар на шведския футболен съюз Хакан Шьостранд

Намаленият работния ден за чиновниците ще бъде в действие от 14 април до 31 май.

Швеция се класира за Евро 2020, което беше отсрочено за идната година поради пандемията от ковид.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР