Селекционерът на националния отбор на Нидерландия Луис ван Гаал не

...
Селекционерът на националния отбор на Нидерландия Луис ван Гаал не
Коментари Харесай

Ван Гаал: Целта беше първото място в групата

Селекционерът на националния тим на Нидерландия Луис ван Гаал не приема рецензиите, че тимът му играе едва от началото на Световното състезание в Катар. " Лалетата " победиха домакините от Катар с 2:0 и извършиха задачата, а точно - първо място в групата и класиране за осминафиналите.

" Не мисля, че разчитахме на шанса през днешния ден. С топката бяхме доста по-добри, в сравнение с против Еквадор (1:1), бяхме по-прецизни, по-ефективни. Разликата е, че Мемфис Депай игра и че той взе участие и в двата гола. Нямаме повече контузени играчи и по тази причина можем да стартираме най-важната фаза от шампионата с положително въодушевление. Първи сме в групата, това беше задачата. Ще играем против втория от група В и чакаме противника ни за осминафиналите ", разяснява ван Гаал на конференцията след мача.

Относно рецензиите, свързани със слабата игра на Нидерландия, ван Гаал сподели: " Това е ваше мнение, само че аз не мисля, че е вярното. Мисля, че хората ще се съгласят, че значимото е да напредваме в шампионата. Нещата не са толкоз зле, колкото казвате ".
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР