Селекционерът на националния отбор на Италия по футбол Роберто Манчини

...
Селекционерът на националния отбор на Италия по футбол Роберто Манчини
Коментари Харесай

Селекционерът на Италия: Англичаните са силни, но очаквам да изиграем добър мач

Селекционерът на националния тим на Италия по футбол Роберто Манчини приказва преди старта на квалификациите за европейския първенец, който ще е в четвъртък против Англия в Неапол.

" Ще бъде доста сложен мач, както и всички останали. Те имат по-голям избор от нас заради разнообразни аргументи, само че чакаме да изиграем добър мач в Неапол и да стартираме евроквалификациите по превъзходен метод. Но англичаните са мощни, няма подозрение ", сподели треньорът на отбора пред медиите.

" Ретеги го следим от известно време. Има качества и е младо момче. Не чакахме, че ще се съгласи незабавно да играе за Италия ", сподели Манчини за дебютанта в отбора Матео Ретеги, който е аржентинец, само че има и италиански паспорт.

" Преди години споделих, че в националния тим би трябвало да играят единствено футболисти, родени в Италия. Но тогава нямаше такива проблеми, а светът се промени. Ако имаме опция да вземем нови играчи, ще ги вземем. Италианците вкарват малко голове напоследък ", сподели още Роберто Манчини.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР