Селекционерът на националния отбор на Чехия Ярослав Шилхави заяви, че

...
Селекционерът на националния отбор на Чехия Ярослав Шилхави заяви, че
Коментари Харесай

Чешкият селекционер: Равенството е справедливо

Селекционерът на националния тим на Чехия Ярослав Шилхави съобщи, че е удовлетворен от постигнатото тъждество 1:1 против международния вицешампион Хърватия във втория кръг в група "D " на UEFA EURO 2020. Чехите оглавиха класирането в групата с 4 точки преди дербито сред Англия и Шотландия, като с това направиха огромна крачка към осминафиналите.

"Доволни сме, тъй като направихме тъждество против доста мощен противник. Това е добър резултат за нас. Точката е скъпа. Вече имаме четири в актива си, ще забележим по какъв начин ще продължат нещата за нас ", сподели Шилхави.

"Трябва да призная, че бях сюрпризиран какъв брой доста владеехме топката през първото полувреме. Съперникът не ни пресираше надълбоко и ни остави да играем. Създадохме някои положителни положения, вкарахме и гол от дузпа. Хърватия заигра по-добре през втората част. Съжалявам единствено, че допуснахме равнене от обстановка, в която не бяхме задоволително съсредоточени. Те извършиха бързо фаул и Перишич съумя да вкара. Беше изцяло допустимо да избегнем това. Също по този начин в случай че бяхме малко по-смели в офанзива, резултатът можеше да бъде и различен. Но Хърватия също беше рисков, изключително след почивката, тъй че равенството е заслужено ", сподели още селекционерът на Чехия.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР