Селекционерът на националния отбор на България по футбол Красимир Балъков

...
Селекционерът на националния отбор на България по футбол Красимир Балъков
Коментари Харесай

Балъков: Боби Михайлов и БФС не са проблемът на българския футбол

Селекционерът на националния тим на България по футбол Красимир Балъков дефинира неналичието на класа като главен фактор за позорната загуба с 0:6 от Англия в европейските квалификации. Според него президентът на Българския футболен съюз (БФС) Борислав Михайлов и организацията нямат виновност за положението на футбола в страната.

" Определено нямаме класа и това би трябвало да се знае. Искам да видя по кое време различен треньор да пристигна тука и ще подсигурява нещо. Може би да наподобява по-добре, само че като резултат се колебая някой да може да направи нещо против този тим на Англия ", сподели Балъков.

Мачът беше спиран два пъти поради расизъм, а в края му имаше освирквания, крясъци " Оставка " и обидни викания към президента на БФС Борислав Михайлов.

" Ако съм аз казусът и хората желаят да си отида, ще съм първият, който ще подпише и ще си подам оставката. Това не е казусът на българския народен тим. Нито Боби Михайлов е проблем за българския народен тим, нито БФС ", съобщи Балъков.

Той добави, че е " врял и кипял във футбола ", като е най-спокоен в напрегнати моменти.

" Трябва да имаме самообладание. В момента се опитваме да изградим нещо, от което сме подвластни от клубовете, с цел да може след четири-пет години да имаме напълно други качества като футболисти ", добави селекционерът.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР