Селекционерът на националния отбор на България до 19 години Ангел

...
Селекционерът на националния отбор на България до 19 години Ангел
Коментари Харесай

Стойков след ремито с Испания: Успехът е заслужен, можем и по-добре

Селекционерът на националния тим на България до 19 години Ангел Стойков съобщи след ремито с Испания в елитния кръг на европейските квалификации, че триумфът е бил безусловно подобаващ. Той е убеден, че "лъвчетата " могат да се оправят даже по-добре.

"Момчетата бяха пределно стимулирани, няма по какъв начин да се противопоставим по различен метод на такива мощни тимове. Испания беше доста мощен тим през вчерашния ден, въпреки и непълен, триумфът е изцяло подобаващ за нашия тим. "

"За да има същинска полезност тази точка, към нея би трябвало да прибавим оптимален брой точки от идващите мачове. И идващите противници са от огромна класа, само че ще създадем всичко допустимо да зарадваме българските почитатели на футбола. "

"Стараем се да придадем нужното самочувствие на нашите играчи, по-малко внимание обръщаме на техните имена, на тимовете, в които играят. Важно е ние по какъв начин ще осъществим дилемите си, това ни носи триумф. "

"Играхме колкото ни разреши противника, а той не ни разреши доста. В нашия тим има много футболни дойстойнства, които не съумя да покаже през вчерашния ден. Има какво да покажем в подобен проект, нека успеем да зарадваме хората, които ни подкрепяха. "

"Момчетата си вършеха работа като колектив, Шейтанов направи добър мач само че той по тази причина е вратар на тима до 19 години. "

Има дребни проблеми, само че съм сигурен, че до мача с Франция всички ще бъдат на линия. "

Относно мача на Франция и Белгия, експертът разяснява: "Имах опция през вчерашния ден в 12 часа локално време присъствахме на стадиона, мног мощни тимове и двата. Какъвто и да бе знакът, нямаше да е несправедливо. Много мощни самостоятелни футболисти, отборният дух и качества ги има и в Белгия. До последно няма да е ясно кой ще се класира. "

"Няма да е по-леко, даже чакам да бъде по-трудно, само че чакам и нашият тим да покаже още повече. "

"Благодаря на всички, които бяха на трибуните и ни подкрепяха. Имаме увещание, че групата ще е по-голяма за идващия мач. "

"Това са най-хубавите сега 20 футболисти в националния тим. И други са минали през тима, само че тези демонстрираха, че заслужават да са в тима. "
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР