Селекционерът на националния отбор Георги Дерменджиев почти сигурно ще върне

...
Селекционерът на националния отбор Георги Дерменджиев почти сигурно ще върне
Коментари Харесай

Дерменджиев връща в състава позабравена основна фигура

Селекционерът на националния тим Георги Дерменджиев съвсем несъмнено ще върне атакуващия халф Георги Миланов. Полузащитникът на унгарския Фехервар не се ползваше с изключително доверие при предходния ментор на трикольорите Красимир Балъков.

Сега обаче Дерменджиев е решил да се довери на 27-годишния някогашен футболист на ЦСКА Москва, написа вестник "Тема Спорт ". Георги Миланов има цели 42 мача на сметката си за България, а от дейните играчи разполагаем на "трикольорите " с повече са единствено Николай Бодуров и Станислав Манолев.

Очаква се той да е измежду избраниците на Дерменджиев за идните баражи в края на март следващата година. Според осведомени, отказалият се Ивелин Попов е предложил и него за възможен капитан на националния тим. Както е известно, Попето сподели, че е разискал с Дерменджиев четири разновидността кой да наследи лентата.

В полезрението на Дерменджиев за възможна повиквателна през март са още двама българи в чужбина - Стефан Велков и Борислав Цонев. Той ще се стреми да избистри ненапълно състава си за плейофите за Евро 2020 с контрола през февруари.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР