Селекционерът на мъжкия национален отбор по волейбол Пламен Константинов обяви

...
Селекционерът на мъжкия национален отбор по волейбол Пламен Константинов обяви
Коментари Харесай

Пламен Константинов обяви състава за световното

 Гибона изясни за какво е изгонил Лимона
Селекционерът на мъжкия народен тим по волейбол Пламен Константинов разгласи имената на играчите, на които ще разчита на международното състезание, което започва на следващия ден по едно и също време в България и Италия. " Лъвовете " излизат в първия си мач против Финландия. Срещата е от 20:30 часа в зала " Конгресна " на ДКС във Варна. След откриващия дуел с Финландия българите се изправят против Иран (13 септември), Пуерто Рико (14 септември), Куба (16 септември) и Полша (18 септември).

Вижте групата от 14 играчи, които съобщи Константинов:

Разпределители: Георги Сеганов, Добромир Димитров

Посрещачи: Тодор Скримов, Валентин Братоев, Николай Пенчев, Розалин Пенчев

Диагонали: Николай Учиков, Мирослав Градинаров

Центрове: Виктор Йосифов, Николай Николов, Теодор Тодоров, Светослав Гоцев

Либеро: Теодор Салпаров, Петър Каракашев

Междувременно стана ясно, че на 10 септември, понеделник, от 10:00 часа в зала " Христо Борисов " във Варна ще се организира шампионат по волейбол. Събитието, което се провежда от Асоциация " Докосни дъгата " с ръководител доктор Денислава Ангелова и волейболно учебно заведение " Владимир Николов ", е част от дейностите по плана " Младите хора - Бъдещето на България - това сме ние " по Национална стратегия за осъществяване на юношески действия.

Волейболният национал Теодор Салпаров ще даде старт на шампионата и ще пожелае триумф на младите гении, които ще имат опция да показват уменията си пред него. Спортната демонстрация ще бъде посетена и от министър Красен Кралев, който ще поздрави състезателите, а след края на вълнуващите борби ще ги награди.

Проектът " Младите хора - Бъдещето на България - това сме ние " обгръща общините Варна, Кърджали, Плевен и Шумен, а измежду главните му акценти са тематиките " Насърчаване на здравословен метод на живот ", " Превенция на другите форми на зависимости " и " Превенция на експанзията измежду младежите ". Той е ориентиран към младежи на възраст от 15 до 19 г.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР