Селекционерът на мъжкия национален отбор на България по баскетбол Росен

...
Селекционерът на мъжкия национален отбор на България по баскетбол Росен
Коментари Харесай

Росен Барчовски: Само успехът може да затвори устите на хората

Селекционерът на мъжкия народен тим на България по баскетбол Росен Барчовски даде конференция след класирането на " лъвовете " на ЕвроБаскет 2022. Както е известно, националите реализираха триумф над Латвия с 66:65 в събота и по този метод за първи път от 10 години насам си завоюваха място измежду елита на европейския баскебол. Ето какво сподели Барчовски пред медиите:

" Аз съм доста удовлетворен след този мач с Латвия. Не си припомням толкоз да съм бил благополучен от някоя среща. Винаги съм ходил в националния тим на драго сърце, този път обаче беше по-голямо, тъй като в този състав имах опция да работя със ужасно работливи и всеотдайни хора без искания, които се подчиняват на треньора. Работата на един треньор тогава става лесна.
 Реал (Мадрид) картотекира Константин Костадинов за Евролигата
Реал (Мадрид) картотекира Константин Костадинов за Евролигата

Българският гений може да запише присъединяване за " белите " в най-хубавия клубен шампионат в Европа

Бил съм в други тимове с сложни характери и тогава ролята на треньора не може да се види. Тук това се случи и поради това и Господ ни оказа помощ, само че имахме и късмет несъмнено.

Отбелязвам, че този път имаше огромен негатизивъм и доста обиди. Обиди от анонимници, обиди от хора, които не могат да застанат с лицето си и да ми кажат в очите това и това. Имаше някакви безпочвени рецензии в нашата общност. Само триумфът може да затвори устите на хората.

Аз мисля, че би трябвало да създадем всичко допустимо това лято да създадем подготовка и да изиграем няколко контролни срещи. Трябва да забележим някои момчета в по-спокойна атмосфера ".
 Дий Бост: Остарявам и ставам все по-мързелив
Дий Бост: Остарявам и ставам все по-мързелив

" Целта е да печелим мачове на европейското "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР