Селекционерът на катарския национален отбор Феликс Санчес изрази задоволство, че

...
Селекционерът на катарския национален отбор Феликс Санчес изрази задоволство, че
Коментари Харесай

Феликс Санчес: На моменти бяхме равностойни на нидерландците

Селекционерът на катарския народен тим Феликс Санчес изрази удовлетворение, че на моменти неговите играчи са били равностойни на прославен противник като Нидерландия при загубата с 0:2 в последния мач на катарците на Световното състезание по футбол.

Катар завърши присъединяване си на Мондиала, откакто стана първият хазаин на международни финали, който губи и трите си мача в груповата фаза.

" Играхме против страховит тим, евентуално един от любимците в този шампионат. Очевидно беше мъчно за нас, само че мисля, че успяхме да играем на доста високо равнище в някои обстановки. Не можете да сравнявате Световното състезание с Купата на Азия (спечелена от Катар през 2019 година). Участвахме на Световното, пробвайки се да играем на най-хубавото си равнище. Искахме да сме конкурентоспособни и успявахме на моменти. Що се отнася до моето бъдеще, не знам сега. Моето бъдеще беше този мач, нямаше нищо планувано оттатък него. Сега ще би трябвало да помислим. Едно от хубавите неща на този народен тим е, че има дълготраен проект, който не зависи нито от мен, нито от който и да било, а от цялата страна. Отборът ще продължи да се приготвя, изключително за Купата на Азия, която ще се организира през 2023 година в Катар ", разяснява Феликс Санчес.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР