Селекционерът на женския национален отбор по футбол на България Силвия

...
Селекционерът на женския национален отбор по футбол на България Силвия
Коментари Харесай

Силвия Радойска повика девет футболистки, играещи в чужбина

Селекционерът на женския народен тим по футбол на България Силвия Радойска разгласи на кои от играещите в чужбина състезателки ще разчита за мачовете с Латвия и Литва през април.

Радойска повика девет девойки, които играят в Европа, като в групата се завръща и двукратната Футболистка номер 1 на България Симона Петкова. Крилото на Аарау не взе участие на шампионата в Турция през зимата, защото късно смени тимовете в Швейцария. В състава още веднъж е и нападателката Катрин Караджов, която носи екипа на френския Кохезионен фонд Орво. Тя също пропусна мачовете в Анталия, защото не съумя да се освободи от работа за интервала 12-21 февруари.

Предстоящите две другарски срещи на женския народен тим на 6-и и на 10-и април ще се изиграят на Национална футболна база " Бояна ".

Ето и имената на играещите в чужбина български футболистки:

Защитници : Яница Иванова (Реал Меда, Италия), Гергана Илийчева (Матера Сити, Италия)

Полузащитници : Ивана Найденова и Лора Петрова (и двете от Оробика Бергамо, Италия), Симона Петкова (Аарау, Швейцария), Леонора Желева (Депортиво Паркесол, Испания)

Нападатели : Евдокия Попадинова (Сасуоло, Италия), Александра Янева (Матера Сити, Италия), Катрин Караджов (Орво, Франция).
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР