Селекционерът на Италия Роберто Манчини остана доволен от победата над

...
Селекционерът на Италия Роберто Манчини остана доволен от победата над
Коментари Харесай

Манчини похвали Италия за перфектното първо полувреме

Селекционерът на Италия Роберто Манчини остана удовлетворен от успеха над Северна Ирландия на старта на международните квалификации. "Адзурите " се постановиха над Северна Ирландия с 2:0, а Манчини похвали най-много представянето на тима през първото полувреме.

"Не бяхме играли пет месеца. Първото полувреме доста ми хареса, действахме съвсем съвършено. Трябваше да вкараме повече голове, с цел да си улесним задачата. След почивката обаче се отпуснахме и с момчетата ще би трябвало да си поговорим, тъй като допуснахме много неточности ", регистрира някогашният нападател.

"Чиро Имобиле и Мануел Локатели се оправиха добре. За Чиро, както и за всеки нападател, головете са най-важни. Радвам се за него и се надявам другите ни офанзивни футболисти също да бележат постоянно ", разяснява Манчини.

"Знаехме, че Северна Ирландия няма да се съобщи. Те са физически доста здрав тим. Ние също си създадохме проблеми с грешките през второто полувреме. Тогава започчнахме да движим топката по-бавно, а това не трябваше да се случва ", сподели още наставникът на Италия.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР