Селекционерът на Италия Роберто Манчини отрече появилите се информации, че

...
Селекционерът на Италия Роберто Манчини отрече появилите се информации, че
Коментари Харесай

Манчини отрече за Ман Юнайтед: Пълни глупости!

Селекционерът на Италия Роберто Манчини отхвърли появилите се информации, че има сделка с Манчестър Юнайтед да поеме тима през лятото. " Червените дяволи " назначиха Ралф Рангник до края на сезона, само че търсят непрекъснат треньор.

Манчини обаче съобщи, че мисли само за международното състезание в Катар, за което " адзурите " още не са се класирали. Те ще би трябвало да минат през Северна Македония и по-късно да играят против Португалия или Турция, с цел да намерят място на Мондиала.
 Изненада! Манчини може да е новият управител на Манчестър Юнайтед
Изненада! Манчини може да е новият управител на Манчестър Юнайтед

" Червените дяволи " назначиха Ралф Рангник като краткотраен ментор до края на сезона

" Устна сделка с клуб от Висшата лига? Напълно погрешно. Единствената ми цел е да стигнем до Световното състезание и да имаме късмет да го спечелим ", съобщи Манчини пред " Гадзета дело Спорт ".

" Нещата не се развиха толкоз добре в квалификациите, само че би трябвало да пиремем това. Трябва да запретнем ръкави и да стартира отначало. Все още имаме късмет. Разбира се, жребият не беше хубав, само че ние сме европейски първенци и можем да спечелим ", добави той по отношение на възможностите на Италия да се класира за Катар.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР