Селекционерът на германския национален отбор по футбол Йоахим Льов призна,

...
Селекционерът на германския национален отбор по футбол Йоахим Льов призна,
Коментари Харесай

Йоахим Льов: Трябва да си извлечем поуките

Селекционерът на немския народен тим по футбол Йоахим Льов призна, че е отчаян от представянето на Бундестима при загубата 0:1 от Мексико, с която международните първенци стартираха отбраната на купата си в група " Е " на Мондиал 2018 в Русия.

" Разочаровани сме. Загубихме първия мач. За нас това е безусловно непривична обстановка. Поне под мое управление на последните огромни шампионати постоянно сме започвали с победа. Трябва да се примирим с тази нова обстановка, да си извлечем поуките за идващите мачове. Неприятно е, само че сигурно би трябвало да играем доста по-добре в оставащите ни две срещи от групата ", разяснява Льов.
Фалстарт за международния първенец - Мексико шокира Германия (ГАЛЕРИЯ) Бундестимът на колене пред "ацтеките " в първия си мач на Мондиал 2018
" През първото полувреме се представихме едва, не показахме нормалната си нападателна игра, не се възползвахме от свободните пространства, подаванията ни не вървяха прекомерно елементарно губехме топката, оставяхме доста празни пространства, бяхме прекомерно постепенно при при метода към защитни дейности "

" След почивката при 0:1 Мексико ни чакаше по-дълбоко в своята половина. Това беше предстоящо. Ние въпреки всичко реагирахме и притиснахме противника, принудихме го главно да се пази. Имахме няколко отлични положения, само че прибързвахме в завършващата фаза, а и топката по този начин и не искаше да влезе във вратата. Сякаш имаше някаква поличба. Все отново мисля, че имаме задоволително опит, с цел да преодолеем тази загуба. Знаем, че би трябвало да спечелим идващия си мач против Швеция ", сподели още Льов.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР