Селекционерът на Дания Каспер Хюлманд беше във възторг след победата

...
Селекционерът на Дания Каспер Хюлманд беше във възторг след победата
Коментари Харесай

UEFA EURO 2020 Селекционерът на Дания: Каква вечер, какъв мач!

Селекционерът на Дания Каспер Хюлманд беше във екстаз след успеха на неговия тим над Русия с 4:1 в Копенхаген в мач от група " В " на Евро 2020.

“Каква вечер, какъв мач! Надявахме се, че ще е вълшебна и тъкмо по този начин и стана. Благодаря на всички за поддръжката, която ни оказваха. Не чаках, че ще бъде толкоз мощна. Това значи доста за нас, повлия ни мощно. Приятелството, отборния дух. Просто е потресаващо по какъв начин футболистите се бореха и си помагаха един на различен. Изиграхме и трите мача на доста високо равнище и заслужавахме да продължим. Не мога към момента да си показва по какъв начин играчите преодоляха това, което се случи в първия мач ", сподели наставникът на " аления динамит ".

" Голямо благодаря на цялата страна за поддръжката. Надявам се да продължим да даряваме Дания с такива страхотни страсти. При анулираният гол на Белгия започнахме малко да нервничим, само че по-късно овладяхме обстановката. Бяхме подготвени да се борим до последно”, разяснява още Хюлманд.

На осминафиналите Дания ще играе против Уелс на 26 юни, събота, от 19 часа на стадион " Йохан Кройф Арина " в Амстердам.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР