Селекционерът на Бразилия Ренан дал Зото заяви, че за него

...
Селекционерът на Бразилия Ренан дал Зото заяви, че за него
Коментари Харесай

Ренан Дал Зото: Българският отбор е един от най-силните в света

Селекционерът на Бразилия Ренан дал Зото съобщи, че за него любимци в шампионат като този, няма. Но тимът му е тук с единствената мисъл до неделя да завоюва олимпийска квота.

“Днес стартира най-важното съревнование за нас през тази година”, сподели Ренан дал Зото. Според него както Бразилия, по този начин и останалите тимове в групата са се подготвили по най-хубавия метод за шампионата.

" За всеки играч и човек от щаба е фантазия да взе участие на Олимпийски игри, по тази причина сме тук и това е главната ни цел ", сподели още наставникът. Според него във подобен къс формат от три срещи в три следващи дни всичко може да се случи.


Ренан дал Зото разгласи, че тимовете на Пуерто Рико и Египет ще бъдат задоволително съществено предизвикателство, само че отдаде заслуженото на България.


„ Със сигурност българският тим е един от най-силните в света и има задоволително изявени и опитни състезатели, които играят в най-силните шампионати. Има и доста млади и надарени играчи, които дават сериозна поръчка за високите равнища на международния волейбол. Няма по какъв начин да не загатна и старши треньора на българския отбор – Силвано Пранди, който е експерт с извънреден опит, разпрострян се от времената, в които аз бях играч. Още от този момент е един от най-хубавите треньори в света и през днешния ден продължава да го потвърждава. Той е голям позитив за българския тим. Очаквам същинска борба, даже война в мача против България “, сподели Дал Зото.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР