Селекционерът на Белгия Роберто Мартинес призова Манчестър Юнайтед да вземе

...
Селекционерът на Белгия Роберто Мартинес призова Манчестър Юнайтед да вземе
Коментари Харесай

Селекционерът на Белгия призова МЮ да намери решение за Лукаку

Селекционерът на Белгия Роберто Мартинес прикани Манчестър Юнайтед да вземе решение за нападателя на " алените дяволи " Ромелу Лукаку. Футболистът желае да напусне, като най-вероятната му нова дестинация е италианския Интер, където треньор стана Антонио Конте. В последните дни и седмици Лукаку нееднократно изрази възхищението си от Серия А и заявява предпочитание да заиграе на Апенините. До договорка обаче не се стига. За последно от " Олд Трафорд " отхвърлиха замяна с Мауро Икарди, като упорстват за заплащане на трансферна сума в размер на 80 милиона евро.

" Лукаку и Манчестър Юнайтед би трябвало да намерят задоволително решение и за двете страни. Ако Ромелу получи по-важна роля в Манчестър Юнайтед, то той ще извърши задачата си ", разяснява Мартинес.

26-годишният белгийски национал има контракт до 30 юни 2022 година. Той е отбелязал 15 гола в 45-те си мача за Манчестър Юнайтед през сезона. Той беше мечтан от Конте още до момента в който беше управител в Челси през 2017 година, само че тогава Манчестър Юнайтед завоюва трансферната борба.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР