Селекционерът на Белгия Роберто Мартинес бе изключително доволен след трудната

...
Селекционерът на Белгия Роберто Мартинес бе изключително доволен след трудната
Коментари Харесай

Роберто Мартинес: Бяхме донякъде шокирани

Селекционерът на Белгия Роберто Мартинес бе извънредно удовлетворен след сложната победа с 2:1 над Дания във втория мач от груповата фаза на UEFA EURO 2020. Според него основна роля са изиграли запасите, които са влезнали през втората част и са обърнали хода на събитията.

"Аз съм доста горделив от играчите, тъй като това е много сериозен тест. Отдавна не сме виждали толкоз доста аудитория на стадиона. Първите 20 минути ни беше мъчно. Бяхме ненапълно шокирани. Не бяхме ние. Не правихме това, което нормално вършим. Дания употребява почитателите за свое преимущество, само че ние се справихме с страстите. Имаме огромни сърца и знаем какво да би трябвало да създадем, с цел да спечелим мачовете. Това, което сторихме през днешния ден, демонстрира, че тимът прогресира ", стартира той.

"Ние се променихме, тъй като от пейката влязоха хора, които имат опит. Знаем какво можем да създадем по-добре. Започнахме да играем много по-напред. В началото не контролирахме дуела. Имаше пространства в разнообразни области. Опитът и фокусът донесоха смяната ", продължи испанецът.

"Играчите знаят от какво има потребност в срещата и опитваха разнообразни неща. Това бе доста значимо. Когато имаш толкоз доста опитни играчи в тима, не е доста елементарно да промениш нещата в течение на мача. Доволни сме от успеха ", добави още наставникът.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР