Селекционерът на българския национален тим по футбол Ясен Петров изрази

...
Селекционерът на българския национален тим по футбол Ясен Петров изрази
Коментари Харесай

Ясен Петров: Това е правилният път за националния ни отбор

Селекционерът на българския народен отбор по футбол Ясен Петров изрази удовлетворение от представянето на играчите в трите контроли, които изигра в последните десетина дни. България приключи наедно със Словакия (1:1) в Австрия и позволи загуби от Русия (0:1) в Москва и международния първенец Франция (0:3) в Париж. Националите се завърнаха в София от френската столица с двучасово забавяне след самолетни несгоди.

" Изиграхме три доста здрави контроли. Дадохме късмет на всички, изключително младите, в мачовете против мощни съперници. Приехме мача с Франция с извънреден риск, защото имахме единствено три дни за възобновяване. Щастлив съм, че почувствах тази атмосфера. Срещу Русия не ни доближиха няколко минути, а против Франция - десетина. Нашият път ще е доста дълъг. Пролича си умората, изключително против Франция. В отбрана играхме съвсем с едни и същи хора. Срещу Русия се опитахме да запазим някои хора за Франция. Това са потребни инспекции ", стартира селекционерът след завръщането в София.

" Аз съм доста удовлетворен от това, че нашия тим стартира да наподобява доста устойчиво. Получихме три гола от Франция, само че това е като разследване от умората. Младите момчета позволиха някои неточности, само че като цяло се показаха доста устойчиво. Благодаря на всички за старанието, атмосферата беше прелестна. Вървим си по своя път, построяваме тим. Благодаря на всички за отличното отношение ".

" И в Москва, и в Париж, играхме пред аудитория, която поддържаше своите тимове. Пожелавам триумф на Франция и Русия на европейското. Предстоят ни доста съществени пет дуела от международните квалификации, ще продължим работата си. Общо взето съм оптимист за това по какъв начин се развива нашия тим. Надявам се да запазим тази атмосфера и позитивизъм ", приключи треньорът на " лъвовете ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР