Селекционерът на българския национален тим по футбол Петър Хубчев заяви,

...
Селекционерът на българския национален тим по футбол Петър Хубчев заяви,
Коментари Харесай

Хубчев: Някои си мислят, че националният е по право

Селекционерът на българския народен отбор по футбол Петър Хубчев съобщи, че загубата от Холандия с 1:3 в Амстердам е изцяло заслужена и се дължи на неналичието на прохлада в играчите след тежкия мач против Швеция (3:2) в София. Според него е имало футболисти, които са си мислели, че са в отбора по право.

„ Загубихме справедливо. Много неща не ми харесаха и те касаят играта ни. Едно беше явно – ние не бяхме по-свежият тим, както беше преди няколко дни. Физически тотално отстъпвахме. На това в най-голяма степен се дължи загубата ни”, разяснява след мача Хубчев, който не бе на аварийна пейка поради наказване, откакто бе изпъден по време на срещата с Швеция.

„ Най-лесното опрощение е ранното ставане за полета. Сещам се незабавно за още няколко. Но още нещо се видя от трибуните. Видя се, че има момчета, които се мислят по право за национали, както и, че има момчета, които макар тази отмалялост се пробваха да минат границата и да дадат всичко от себе си. Ще беседвам и с едните, и с другите”, сподели още селекционерът на националите.

„ Откакто сме ние, съм уверен, че викаме най-хубавите футболисти. Качествата ги имат, само че това не е задоволително. Трябва доста сърце и хъс. Не го виждам в някои хора. Ще им го кажа непосредствено на тях. Не обичам да загатвам съответни имена, само че има справедливи аргументи, които ни накараха да правим промени в състава. След като сме изгубили, значи сме сбъркали. Но напълно ясно знаехме какво желаеме. Преди мача направих анализ с момчетата, че даже и 2:0 да стане, ние сме подобен тим, че можем да се върнем в мача когато и да е. Тъй че не би трябвало да се объркваме и да отписваме мача още в 7-ата минута. Какво като са ни вкарали гол? За мен е очевадна разликата във физическо отношение сред нас и Холандия. В такива самостоятелни дуели те са доста по-добре готови. Не бързайте да говорите за израстване. Ще има такива мнения, само че аз не бързам”, продължи Хубчев.

„ След като сме изгубили, най-голямата причина съм аз. Не бях там, където би трябвало да бъда. Малко ме интересува кой какво е споделил. Заради похвалите надали не би трябвало да се усещам най-големия треньор. Но в случай че би трябвало да съм почтен, позитивите са повече от негативите. Негативите ще ги кажа непосредствено на момчетата в очите”, обясни още селекционерът.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР