Селекционерът на българския национален отбор по волейбол за девойки до

...
Селекционерът на българския национален отбор по волейбол за девойки до
Коментари Харесай

Асен Методиев: Имаме сили за първото място в евроквалификациите

Селекционерът на българския народен тим по волейбол за девойки до 19 години Асен Методиев е уверен, че младите български очаквания имат сили да завоюват шампионата и да се класират за Евроволей 2018 в Албания.

" Смятам, че отборът ни е подготвен за идните значими срещи. Нямаме травми и здравословни проблеми. По време на подготовката изиграхме три контроли с Румъния. В тях започнахме със загуба, само че по-късно записахме две безапелационни победи над противника. В първата инспекция просто не успяхме да влезем добре в мача. Липсваше ни може би стиковката сред обособените състезателки. В идващите два мача обаче всичко си пристигна на мястото и спечелихме с безапелационен резултат. Смятам, че показахме опциите си съм удовлетворен. Имаме сили за първото място на шампионата в Гърция. Класиране на европейското състезание е главната цел пред отбора и се надявам да го реализираме ", съобщи Методиев пред формалния уебсайт на БФВолейбол.

България е в една група с домакина Гърция, Швейцария и Естония на квалификационния шампионат във Волос. Първият дуел на българките е против естонския отбор в четвъртък.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР