Селекционерът на България Ясен Петров говори на пресконференция преди контролата

...
Селекционерът на България Ясен Петров говори на пресконференция преди контролата
Коментари Харесай

Ясен Петров сподели какво очаква от мача с Франция

Селекционерът на България Ясен Петров приказва на конференция преди контролата с Франция през днешния ден.

Ето част от това, което сподели българският селекционер:

„ Пътуването беше тежко и в този момент имаме 60 минути да се подготвим. Смятам, че на следващия ден ще сме подготвени за дуела. Ще използваме тази опция да се покажем против един от най-големите тимове в света. Имаме доста положителни млади играчи, за които ще им е потребно. Футболистите ще бъдат подложени под доста огромно напрежение против подобен противник “, съобщи Петров.

„ Искам да видя един тим, който желае да покаже себе си, да затрудни Франция, да бъде подсилен. Този тим има потребност от поддръжка. Искаме да променим доста, само че тези млади момчета би трябвало да бъдат подкрепени. Те могат да заявят себе си на следващия ден. Уникален миг е на следващия ден. Трябва да са положителни, дисциплинирани и да си оказват помощ. Знам, че доста хора не ми имат вяра, само че ние сме оптимисти. Виждам добър колектив и въодушевление. Това един ден ще докара до резултати “, добави още той.

„ Нека да има някоя мистерия преди мача. Когато видите състава на следващия ден, ще видите. Може Илиан Илиев да стартира на следващия ден. Надявам се, че може да стане това. Той към този момент дебютира за България. Най-големият ни проблем е, че се натрупа доста отмалялост. Много благодарим за поканите на Франция, Русия и Словакия. Това е скъп опит. Мислим да се възползваме от целия тим, който имаме. Надявам се, че на следващия ден ще издържим. Много ще ние мъчно, тъй като някои от футболистите ще изиграят трети следващ мач. Утре темпото ще бъде високо. Ще ни би трябвало към един час да кажа какво ме впечатлява във Франция. Имаме си нашите причини и за нас това ще е един скъп опит. Казах, че Франция си направи изводите от дуела с България през 1993 година. Дай Боже и ние да тръгнем нагоре. Дано се възползваме от този знак. Пожелаваме си го “, сподели селекционерът на „ лъвовете “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР