Селекционерът на България Ясен Петров говори на брифинг преди мача

...
Селекционерът на България Ясен Петров говори на брифинг преди мача
Коментари Харесай

Ясен Петров: Без да подценяваме Северна Ирландия - ще търсим резултат!

Селекционерът на България Ясен Петров приказва на брифинг преди мача със Северна Ирландия. Петров означи, че против островитяните се чакат още дебютанти в тима на „ лъвовете”.

„ Гледахме Северна Ирландия против Италия и Съединени американски щати. Надявам се да знаем задоволително, само че са имали два доста тежки мача. Това за нас е трети следващ мач против тим, който е пред нас в ранглистата. Няма да бъде елементарно, само че ще опитаме да играем футбол и да търсим резултат. Без да подценяваме тима на Северна Ирландия”, стартира Петров.

„ Уорън Фийни е прелестен човек. Пожелавам му триумф в България, тъй като Втора лига е по-трудна от Първа лига. Пожелавам му като влезе в efbet Лига да пожъне триумф. Много открит и отворен човек и се забавлявахме заедно”,

„ При всички положения би трябвало да вкараме гол. Задължително е и да запазим вратата си „ суха”. Принудени сме да създадем промени, тъй като има отмалялост във футболистите, а ние имаме свежи и младежи. Ще дадем късмет на такива, които не са играли и нека ни се получат нещата”, сподели селекционерът.

„ Ние нямахме доста време за работа, това не е опрощение. В момента градим съвсем нов тим. Досега имаме пет дебютанта, на следващия ден ще има нови хора. За някои от тях това ще са първи мачове в националния. Трябва ни време, което го нямаме, само че имахме тежки мачове против Швейцария и Италия. Изиграхме доста едва полувреме против първите. Отборът демонстрира по-добро лице и желаеме да реализираме резултати, а за всеки идващ мач се надяваме да стъпим на позитивното и да демонстрираме по-добри изяви ".

„ Каквото и да чакам, на следващия ден ще разберем. Отново ще би трябвало да роритаме състава си поради трите мача в къс период”, разяснява Ясен Петров.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР