Селекционерът на България Ясен Петров говори на брифинг преди мача

...
Селекционерът на България Ясен Петров говори на брифинг преди мача
Коментари Харесай

Селекционерът: Търсим резултат срещу Северна Ирландия без да ги подценяваме

Селекционерът на България Ясен Петров приказва на брифинг преди мача със Северна Ирландия. Петров означи, че против островитяните се чакат още дебютанти в тима на „ лъвовете”.

„ Гледахме Северна Ирландия против Италия и Съединени американски щати. Надявам се да знаем задоволително, само че са имали два доста тежки мача. Това за нас е трети следващ мач против тим, който е пред нас в ранглистата. Няма да бъде елементарно, само че ще опитаме да играем футбол и да търсим резултат. Без да подценяваме тима на Северна Ирландия”, стартира Петров.

„ Уорън Фийни е прелестен човек. Пожелавам му триумф в България, тъй като Втора лига е по-трудна от Първа лига. Пожелавам му като влезе в efbet Лига да пожъне триумф. Много открит и отворен човек и се забавлявахме заедно”,

„ При всички положения би трябвало да вкараме гол. Задължително е и да запазим вратата си „ суха”. Принудени сме да създадем промени, тъй като има отмалялост във футболистите, а ние имаме свежи и младежи. Ще дадем късмет на такива, които не са играли и нека ни се получат нещата”, сподели селекционерът.

„ Ние нямахме доста време за работа, това не е опрощение. В момента градим съвсем нов тим. Досега имаме пет дебютанта, на следващия ден ще има нови хора. За някои от тях това ще са първи мачове в националния. Трябва ни време, което го нямаме, само че имахме тежки мачове против Швейцария и Италия. Изиграхме доста едва полувреме против първите. Отборът демонстрира по-добро лице и желаеме да реализираме резултати, а за всеки идващ мач се надяваме да стъпим на позитивното и да демонстрираме по-добри изяви ".

„ Каквото и да чакам, на следващия ден ще разберем. Отново ще би трябвало да роритаме състава си поради трите мача в къс период”, разяснява Ясен Петров.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР