Селекционерът на България по волейбол Пламен Костантинов сподели след поражението

...
Селекционерът на България по волейбол Пламен Костантинов сподели след поражението
Коментари Харесай

Пламен Константинов: Не издържахме срещу Полша

Селекционерът на България по волейбол Пламен Костантинов показа след провалянето от Полша с 1:3 гейма, че във значимите моменти противникът е играл по-добре.

Тимът ни претърпя проваляне от Дружина полска, само че продължава напред във втората фаза на Световното състезание. В мачовете в София тимът ще срещне Съединени американски щати, Канада и Иран.
 България - Полша 1:3 @@@

„ Сигурно и шанс не ни доближи за триумф. Можехме да вкараме мача в тайбрек, само че не издържахме. Подобна обстановка имахме и с Иран. Два мача такива, които тежат в един подобен шампионат, само че това е реалността”, показа Пламен Константинов след срещата пред Българска национална телевизия.
 България - Полша 1:3 @@@

„ Игра на нерви, на опит. Във значимите моменти те играха по-правилно.”

Колкото до идната фаза, селекционерът сподели: „ Само в случай че спечелиш трите мача, ще можеш да се пребориш за финалната шестица. Ще се борим до края.”
 България - Полша 1:3 @@@

По този метод България приключва първата фаза на трето място с актив от три победи и две загуби, а в идващия стадий от шампионата ще премери сили с тимовете на Съединени американски щати, Иран и Канада. Трите мача на националите ще се играят в петък, събота и неделя вечерта в столичната зала „ Арена Армеец “. За финалната шестица не престават спечелилите в четирите групи и двата най-хубави втори тима.
СНИМКИ: FIVB.CH

ГАЛЕРИЯ от мача БЪЛГАРИЯ - ПОЛША 1:3 - ТУК!!!
Гледайте Световното състезание по волейбол онлайн в Sportal.bg - ТУК!!!
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР