Селекционерът на България - Георги Дерменджиев говори по актуалните теми,

...
Селекционерът на България - Георги Дерменджиев говори по актуалните теми,
Коментари Харесай

Дерменджиев: Ако бяхме отказали контролата с Гибралтар, УЕФА щеше да ни глоби с 200-300 хиляди евро

Селекционерът на България - Георги Дерменджиев приказва по настоящите тематики, свързани с държавния ни отбор.

" Знаете, че на 11 ноември трябваше да играем бараж за европейското състезание, само че откакто не се класирахме, УЕФА назначава служебна контролна среща. Ако не се изиграе, има доста огромна санкция за БФС - сред 200 и 300 хиляди евро. В случая нямаме право на избор и би трябвало да изиграем тази контрола.

Не знам по какъв начин ще прозвучи, само че дано не подценяваме нито един тим. Добре е, че има контрола, добре е, че по-късно имаме други два мача, които ще играем. Винаги съм желал съперниците ни да бъдат мощни. В групата ни за Лигата на нациите са мощни тимове.

След всеки мач върша доста сериозен разбор, без значение дали е победа или загуба. Анализите се демонстрират на играчите. Но има и доста сериозен психически миг, тъй като този мач с Унгария се чакаше доста от всички. Надеждата да се класираме беше огромна. Но откакто не успяхме - има доста огромен психически срив. След това за 2-3 дни мъчно може да се промени или да се вкара някаква идея. Но това е специалността ни и би трябвало да съумяваме.

Има рецензии и ние би трябвало да ги одобряваме, щом няма резултати. Венци Стефанов е в Изпълкома и той може да си разреши да подлага на критика играчите. Но аз стоя зад тях и мога да кажа, че това потомство е малко по-различно. Мисля, че нямат подобен нощен живот, както е било преди този момент ", съобщи Дерменджиев пред " Блиц ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР