Селекционерът на аржентинския национален отбор по футбол Лионел Скалони приветства

...
Селекционерът на аржентинския национален отбор по футбол Лионел Скалони приветства
Коментари Харесай

Скалони: Меси е най-добрият

Селекционерът на аржентинския народен тим по футбол Лионел Скалони приветства успеха с дузпи над Нидерландия, само че призна, че тимът му е бил замесен в противен мач от нидерландския тим, който го изненадал с агресивността си. 

Аржентина се класира на полуфиналите на Световното състезание по футбол след тъждество 2:2 в постоянното време и продълженията и триумф при дузпите с 4:3. Срещата бе изпълнена с доста неучтивост и провокации.

" Играта беше напрегната “, призна Скалони след мача. 

" Но това въпреки всичко е четвъртфинал. И това, което се случва на терена, си остава на терена. Лео Меси е доста значим състезател и той сподели, че е най-хубавият за всички времена и ние сме щастливи, че го имаме в нашия тим. ”, добави той.

Скалони упрекна нидерландците, че са предизвикали напрежението на терена. 

" Играха по метод, който не чаках от тях. Но всеки тим, всеки треньор взема решение по какъв начин да играе. Няма да приказвам за тяхната футболна философия, само че в действителност през второто полувреме беше противен мач. Играта постоянно беше прекъсвана, само че им е разрешено да играят както желаят. Затрудниха ни последните 15 минути на постоянното време с няколко дълги топки, другояче ние контролирахме мача ", разяснява Скалони.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР