Селекционерът на аржентинския национален отбор по футбол Хорхе Сампаоли помоли

...
Селекционерът на аржентинския национален отбор по футбол Хорхе Сампаоли помоли
Коментари Харесай

Треньорът на Аржентина: Моля феновете за прошка

Селекционерът на аржентинския народен тим по футбол Хорхе Сампаоли помоли почитателите за амнистия след унизителната загуба от Хърватия с 0:3 в група D на международното състезание. 58-годишният експерт се надява „ гаучосите “ да реализират победа в последния си мач с Нигерия и тя да е задоволителна за продължение към 1/8-финалите.

“Не желая да приказвам за позор, само че в действителност ме боли. Отдавна не съм чувствал сходна болежка, а възприятието е двойно по-силно, когато нося екипа на страната ми. В последния мач би трябвало да се борим и да дадем всичко от себе си, нямаме друга опция. Болката идва от обстоятелството, че не бяхме на равнището, което аржентинският народ чака от нас “, показа Сампаоли след мача.

„ Моля почитателите за амнистия! Особено тези, които са създали голямото изпитание, с цел да дойдат и да ни гледат онлайн. Аз съм отговорен за този резултат. Смятам, че направих най-хубавото, което можах, само че просто нещата не се развиха по този начин, както искахме ”, добави треньорът, написа Блиц.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР