Селекционерът на аржентинския национален отбор Хорхе Сампаоли бе съкрушен след

...
Селекционерът на аржентинския национален отбор Хорхе Сампаоли бе съкрушен след
Коментари Харесай

Селекционерът на Аржентина: Срам ме е и ме боли

 Трагична Аржентина загуби от Хърватия и е пред отпадане  Марадона отбрани Меси и оплю селекционера на Аржентина
Селекционерът на аржентинския народен тим Хорхе Сампаоли бе сломен след загубата на отбора с 0:3 от Хърватия на международното състезание, която сложи под голяма въпросителна присъединяване на " гаучосите " в елиминационната фаза.

" Отговорността за този резултат не е от елементи на треньора, тя е напълно негова ", сподели Сампаоли след най-тежката загуба на Аржентина в групова фаза на международно състезание от 1958 година насам. Не е вярно да упрекваме Кабайеро за първия гол.

Ако бях възнамерявал нещата друго, можеше резултатът да бъде различен. Смятах, че с този проект ще сложим противника напрегнат, само че след пагубния първи гол, който получихме, загубихме мача прочувствено.

Бе ни доста мъчно. Лео Меси е нашата движеща мощ, само че през днешния ден просто не можехме да го намерим. Всички в отбора търсеха Меси, само че хърватите бяха създали всичко, с цел да го изолират от играта.

Срам ме е и ме боли, че не успяхме да зарадваме аржентинския народ. Отдавна не съм се чувствал толкоз зле, а в този момент всичко това се случва с екипа на моята лична страна. Боли ме доста.

Сега ни остава един мач, в който би трябвало да използваме всяка опция и да се опитаме някак да стигнем до идната фаза. Съжалявам за всички почитатели, които пристигнаха до Русия, тъй като разруших фантазиите им. Но се пробвах да направя най-хубавото, на което съм кадърен ", сподели Сампаоли.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР