Селекционерът на Аржентина Лионел Скалони защити Лаутаро Мартинес от критиките,

...
Селекционерът на Аржентина Лионел Скалони защити Лаутаро Мартинес от критиките,
Коментари Харесай

Скалони: Изживяваме нещо незабравимо

Селекционерът на Аржентина Лионел Скалони отбрани Лаутаро Мартинес от рецензиите, откакто нападателят направи няколко съществени пропуща в мача против Австралия. “Гаучосите ” въпреки всичко се постановиха с 2:1 и се класираха за 1/4-финалите на Мондиал 2022, където ги чака Нидерландия. 

“Лаутаро ни е спасявал доста пъти. Той ни е носил наслада и ще продължи да го прави. Чудесно е, че Хуалиан Алварес вкара гол, Лаутао Мартинес също ще дочака своя миг ”, разяснява Скалони. 
 Меси взе премия и съобщи: Когато играем като колектив, можем да стигнем надалеч Меси взе премия и съобщи: Когато играем като колектив, можем да стигнем надалеч
“Мачът беше сложен. Австралия оказа сериозна опозиция през първото полувреме. На почивката внесохме известни корекции, които ни помогнаха. Мисля, че заслужавахме да спечелим умерено. Не успяхме да вкараме трети гол и последните минути бяха нервни ”, означи наставникът на “албиселесте ”. 

“Много е вълнуващо да сме тук и да сме толкоз сплотени. За всички, които са част от тима, това са неповторими и незабравими моменти ”, сподели още Скалони.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР