Селекционерът на Англия Гарет Саутгейт ще направи шест промени в

...
Селекционерът на Англия Гарет Саутгейт ще направи шест промени в
Коментари Харесай

Саутгейт сменя половината състав срещу България, пуска дебютант в центъра на защитата

Селекционерът на Англия Гарет Саутгейт ще направи шест промени в стартовия си състав за днешната подготовка против България на стадион " Васил Левски ", настояват медиите на Острова. Най-сериозно ще бъде прекроена защитата на " трите лъва ". Очаква се в центъра на отбраната дебют за националния тим да направи Тайрън Мингс. Играчът на Астън Вила, който се показва много мощно за клубния си отбор от началото на сезона, ще размени Майкъл Кийн. Другият централен бранител още веднъж ще бъде 80-милионната покупка на Манчестър Юнайтед Хари Магуайър. Младата звезда на Ливърпул Трент Александър-Арнолд ще започва отдясно на защитата вместо Киърън Трипиър, а Бен Дейвис ще размени санкции Дани Роуз в ролята на ляв бек.

В халфовата линия също ще има промени. Полузащитникът на Тотнъм Хари Уинкс ще получи късмет за изява. Рос Баркли евентуално също ще стартира като титуляр. В нахлуване Хари Кейн и Рахийм Стърлинг са сигурни, само че се чака Маркъс Рашфорд да бъде предпочетен пред Джейдън Санчо за днешния дуел в София.

Ето и хипотетичния състав на Англия:

Пикфорд; Александър-Арнолд, Магуайър, Мингс, Чилуел; Уинкс, Хендерсън, Баркли; Рашфорд, Стърлинг, Кейн ЕВРО 2020 8 кръг, понеделник 14 октомври  България 21:45предстои  Англия
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР