Селекционерът на Англия Гарет Саутгейт изтъкна, че решението му да

...
Селекционерът на Англия Гарет Саутгейт изтъкна, че решението му да
Коментари Харесай

Саутгейт изтъкна хода, с който е дал шанс на Рашфорд и Фоудън да блеснат

Селекционерът на Англия Гарет Саутгейт посочи, че решението му да смени позициите на Маркъс Рашфорд и Фил Фоудън на почивката на мача с Уелс е бил един от основните фактори за представянето на двамата най-силни футболисти на " трите лъва " в тази среща. Играчът на Сити стартира отдясно, а звездата на Юнайтед - отляво, само че след почивката двамата размениха позициите си и означих и трите гола за англичаните.

" През първото полувреме в действителност контролирахме мача, само че не създадохме доста чисти положения. Затова искахме да бъдем по-опасни във финалната третина и да играем на по-голяма скорост в офанзива. След като вкарахме два гола през второто полувреме, знаехме, че те към този момент са изгубили религия. Ние обаче запазихме дисциплинираност до самия края.

Страхотно е, че Рашфорд вкара два гола. Трябва да кажа, че той е впечатляващ на тренировките, откогато се завърна в тима. Можеше да означи и хеттрик. Пряк свободният удар бе необикновен. На моменти през първото полувреме си мислех, че той и Фоудън са тихи. Решихме да заменяем позициите им на крилата и по този начин да могат да влизат във вътрешността. Те реагираха доста добре. Страхотно е, че и двамата вкараха голове.

Това бе огромен мач, в който имаше в допълнение напрежение, само че ние бяхме спокойни и показахме качествата си ", разяснява Саутгейт след триумфа в дербито с Уелс. 

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР